Beschikbare gastouders

Hieronder stellen zich enkele gastouders zich voor aan u die beschikbaar zijn.


  

Gastouder Jeanette

Woonplaats: Almelo
Profieleigenschappen
Opvanglocatie: bij gastouder
Flexibele opvang: Ja
LRKP: wel  geregistreerd

Lieve ouders, ik ben Jeanette, geboren in 1970 en moeder van 3 kinderen waarvan 2 inmiddels volwassen( 1992, 1994, beide uitwonend, en 2006). Ik ben gediplomeerd gastouder, en heb nog plek voor gastkindjes van 1 tot 4 jaar. Mijn zoontje zit op basisschool de Stapvoorde, we wonen in de Windmolenbroek. Ik vang 24/7 op, dus overnachten behoort ook tot de mogelijkheden. Zoekt u een verantwoordelijk, betrouwbaar, flexibel en vooral gezellig oppasadres voor uw kinderen, waar uw kind vooral lekker zichzelf kan zijn, dan kunt u daarvoor bij ons terecht. We hebben huisdieren, 5 (ras)katten en 2 kleine hondjes. Onze huisdieren gaan ontzettend lief met de kinderen om. Tijdens de opvang kunnen de dieren van de kinderen gescheiden worden.

Wat vind ik belangrijk bij de opvoeding: Normen, waarden en respect voor mens en dier, is wat ik mijn kinderen heb bijgebracht en nog doe. Mijn 2 oudste kinderen, inmiddels volwassen, zijn 2 lieve mensen die goed in het leven staan, ik ben daar als moeder dan ook heel erg trots op.

Beschikbaar voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar

Opvangtijden: maandag tot en met zondag (7dagen), ochtend, middag, avond.

 

Gastouder Yvonne

Woonplaats: Almelo
Opvanglocatie: bij gastouder
Flexibele opvang:  ja
LRKP: wel geregistreerd

Mijn naam is Yvonne Veltmaat, ik ben 30 jaar en werk nu al meer dan 5 jaar als gastouder. Sinds januari 2017 ben ik zzp gastouder en mag ik kinderen en hun ouders officieel welkom heten bij; 'De Noabers'.

logo Yvonne


‚ÄčIk heb altijd al met kinderen willen werken, daarom heb ik ook op opleiding Onderwijsassistent en PABO gevolgd. Maar ik kwam er achter dat het onderwijs niet voor mij was weggelegd en daarom heb ik besloten om gastouder te worden.

Ik vind het belangrijk dat kinderen een veilige omgeving hebben, waar ze zichzelf rustig kunnen ontwikkelen en de vrijheid krijgen om echt kind te zijn. Zelf ontdekken staat bij mij voorop en ik ben dan ook een gastouder die de kinderen hierin zo veel mogelijk probeert te stimuleren.

Sinds januari 2016 vang ik de kinderen op in onze (verbouwde)schuur. Hier hebben de kinderen alle ruimte om lekker te spelen maar als het even kan ga ik het liefste met ze naar buiten, spelen in onze speeltuin of een wandeling maken in het bos.

Beschikbaar voor kinderen van 0 t/m 4 jaar en 4 t/m 12 jaar mits eigen vervoer hier naartoe mogelijk is.

Opvangdagen: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
 

IMG 9148IMG 9155

 


Gastouder Chantal van B.

Woonplaats: Almelo
Opvanglocatie: Bij de gastouder
Flexibele opvang: Ja
LRKP: wel geregistreerd

Ik ben Chantal, geboren in 1985 en ben sinds 2011 gastouder in ons eigen huis. Daarvoor heb ik 4 jaar in de kinderopvang gewerkt als leidster.
Moeder van Damian (Dec.'07) en Kyra (Juni '15). Wij hebben een hond Tigo (Labrador) en vissen.
Wij wonen met ons gezin in Almelo Centrum Zuid.
Ik vind het belangrijk dat uw kinderen zich bij mij thuis voelen en dat ik een goed contact met de ouders heb.
Ook vind ik het belangrijk dat kinderen leren omgaan met dieren, zo kunnen ze bij ons heerlijk knuffelen met Tigo, onze hond.
Ik vang 24/7 op, dus overnachten behoort ook tot de mogelijkheden.
Dagindeling:
7.00 - 8.00 ontbijt
11.30 - 12.30 lunch
17.00 - 18.00 avondeten

Tussendoor laat ik de kinderen heerlijk vrij spelen, zingen of lezen en een knutsel doen we zoals het uit komt tussen door. Met mooi weer zijn we vaak te vinden in de speeltuin tegenover ons huis of wanneer er kinderen liggen te slapen met de andere kinderen in onze tuin.

Wanneer ik kinderen heb die naar school gaan, dan zorg ik dat we om 8.00 de deur uit gaan zodat we op tijd bij school zijn. Mijn zoon zit op De Windhoek, en De Heemde zit er dichtbij, naar die 2 scholen loop ik wel heen, als uw kind op een andere school zit dan kan hij/zij wel komen maar dan met eigen vervoer.

Slaaptijden altijd in overleg met de ouders.

Beschikbaar voor kinderen van 0 t/m 12 jaar

Opvangtijden: maandag tot en met zondag (7dagen), ochtend, middag, avond.

 

foto Chantal 1 foto Chantal 2          foto Chantal 3

 


 

Gastouder Diana

Woonplaats:Almelo
Profieleigenschappen
Opvanglocatie: bij gastouder
Flexibele opvang: Ja
LRKP: wel geregistreerd

Mijn naam is Diana, ik ben 38 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen van resp. 3 en 5 jaar oud.

Ik vind het belangrijk dat het kind zich veilig voelt en zich kan ontwikkelen op zijn/ haar eigen niveau en dat het zichzelf kan/ mag zijn.

Dagindeling:
' s morgens: boekje lezen/ liedjes zingen, fruithap+ drinken, knutselen, eten+ drinken, evt. Kindjes slapen ( bij goed weer lekker buiten spelen)
' s middags: iets lekkers+ drinken, buiten spelen of evt. wandelen ( speeltuin, eendjes voeren, kinderboerderij)

Beschikbaar voor kinderen van 0 t/m 12 jaar

Opvangdagen:
Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag hele dag beschikbaar.
Dinsdag ochtend beschikbaar de middag niet.
Maandag en woensdag 's avonds evt. beschikbaar.